Ljungby Idag

Information till dig som är krögare och vill lägga ut information.

Systemet är nytt så det blir händer hela tiden saker. Och vår ambition är att vi tillsammans gör systemet bättre.

Fördelen med app är att användarna kan få ett push. Push är bra för då kan man kommunicera direkt och snabbt med kunderna.

Ladda gärna hem appen, aktivera push så ser ni direkt vad som händer när ni lägger ut nåt.

Registrera dig

Man registrerar sig på hemsidan: https://www.ljungbyidag.se/om/#contact Man får ett separat mail med inloggningsuppgifter.

Skapa erbjudanden

När man är inloggad kan man i dagsläget bara gör en sak och det är att lägga upp erbjudanden. Grundtanken är att erbjudande bara ska synas under den dagen man lagt upp det men nu i början kommer det ligga ute lite längre för att det ska finnas fler.

Ett erbjudande behöver ju inte vara en rabatt eller sänkt pris på något. Men det får ju gärna vara unikt. Så unikt att det endast gäller idag. Ett exempel på ett erbjudande skulle kunna vara: ”Dagens lunch: Pannbiff med lök”. ”Ikväll har vi gratis utkörning av hämtmat”. ”Till dagens lunch idag bjuder vi på nybakad kladdkaka”. ”Alla barn får gratis dricka till buffén ikväll”. ”Ikväll har vi pianobar”.

Det tar två minuter att lägga upp ett erbjudande och det går direkt ut till alla användare av appen!

Ni får med kontaktuppgifter på varje erbjudande – telefon / e-post / hemsida. Så kunden har alltid möjlighet att läsa sida och kontakta er för detaljer.

Nytt from 21 maj

Nu kan man hantera en hel veckas erbjudanden på en gång. Normalt då för att hantera sin lunchmeny. Testa det!

Information om ert företag

Alla ni som registrerat er kommer att listas i en separat flik i appen. Företagsnamn, presentation, adress och andra kontaktuppgifter.

Har ni inte registrerat er än – gör det! https://www.ljungbyidag.se/om/ 

All användning av appen är gratis – både för kunden och för er krögare. Vi gör det helt enkelt för att se till att Ljungby fortsätter ha ett levande krog/matliv.

Kom igen!!! Nu ser vi till att kroglivet snurrar på och helst ökar!

/Raymond Arvidsson och Christian Eriksson